StudLAN – 2019 vår

Casual Gaming arrangerer vårens StudLAN!

  • Tid: 22. mars 19:00 – 24. mars 12:00 (ikke 18:00)
  • Sted: A4 (A-blokken, 4. etasje) i Realfagbygget, Gløshaugen
  • Innslippspris: 50kr inkl. medlemskap / 150kr ekskl. medlemskap
  • Samlet premiepott: 1400kr
  • Facebook-event
  • Discord-server

LANet er hovedsaklig for studenter ved NTNU. Tilgang til lokalet krever NTNU-tilgang noen tider av døgnet, men det skal gå fint hvis du ikke er NTNU-student men deltar sammen med venner som har tilgang og kan åpne dører for deg. En plass inkluderer 90cm bred og 70cm lang bordplass og kontorstol. Det er ikke anledning til å sove i lokalet. Hvis du har spørsmål, så kom innom Discord-serveren vår. Det meste av informasjonsflyten mellom crew og deltagere under LANet skjer på der. Følg også med på Facebook-eventet i forkant av LANet.

Konkurranser

For dette semesteret kjører vi dynamiske compoer (konkurranser), hvor vi velger de underveis basert på hva deltagerene vil ha. Premiepotten på 1400kr blir fordelt basert på andelen deltagelse i de forskjellige compoene.

Strøm og nettverk

Det er sterkt anbefalt å ta med strømforgrener. Vi har både eget trådløst og trådfast nett. Hvis du vil bruke trådfast nett, så bør du ta med nettverkskabel på 8 meter. Switchene plasseres på enden av radene mot gangen. De to nettene er på forskjellige subnet/LAN, som evt. kan gjøre det litt vanskelig å spille med folk på det andre nettet, så vi anbefaler de fleste å bruke trådfast.

Oppmelding

Ordinær innslippspris: 50kr (inkl. medlemskap, se lenken under for mer info)

Oppmelding og betaling: Sign up/Info

Let's make StudLAN great again!

PS: Casual Gaming har crew-opptak med søknadsfrist 31. mars, mer info her.