StudLAN høst 2019

The LAN is over.

Start time 20. September 2019, 18:00
End time 21. September 2019, 04:00
Location A4 (A-blokken, 4. etasje) i Realfagbygget, Gløshaugen
Rett over Sit Kafe Realfag
I samme etasje som Online-kontoret.

NB: MazeMap-kartet er litt utdatert, men rommet ligger fortsatt i same område. Her er et litt nyere bilde (rommet til høyre/nord).

Viktig: Lanet er har endret sluttid fra søndag 10:00 til lørdag 04:00.

StudLAN høst er tilbake!

Vi kjører enkelt kiosksalg av snacks i tillegg til en liten komplementær care package til alle deltagere. Kald drikke kan evt. kjøpes fra brusautomatene på campus. Smash Trondheim stiller også.

Konkurranser

Regler og viktig informasjon

  • Ta med ID (eksempelvis studentkort) når du ankommer.
  • Lanet foregår inne på NTNU Gløshaugen og er dermed i utgangspunktet begrenset til studenter (og ansatte) ved NTNU. Vi kommer derimot ikke til å stoppe deg i å ta med venner utenfra, så lenge du selv tar ansvar for dem.
  • Vi bruker kovedsakelig Discord som kommunikasjonsplattform under lanet. Følg med og spør om ting du lurer på der.
  • Alkohol er ikke tillatt.
  • NTNU sine egne regler er fortsatt gjeldende for området.
  • Resten av smørbrødlisten med regler dropper vi siden vi alle er ansvarlig studenter.

Billett

Billetten varer hele helgen og inkluderer sitteplass. Du kan reservere plass etter billettkjøp gjennom setekartet i menyen på toppen. Billetten inkluderer medlemskap i Casual Gaming, se seksjonen lenger nede dersom du lurer på hva det innebærer.

Pris: 50kr

Dersom du ikke ønsker å bli medlem i Casual Gaming, kan du heller betale 250kr i døren.

Om medlemskap i Casual Gaming

Alle billettene inkluderer medlemskap i den frivillige student- og ungdomsorganisasjonen Casual Gaming som arrangerer blant annet StudLAN og TrøndeLAN. Dette bidrar til at vi kan fortsette å arrangere og forbedre TrøndeLAN og andre arrangementer. Personopplysninger som blir gitt under registrering av medlemskap (navn, fødselsdato, adresse, email, telefon) blir kun sendt til Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser for interne registre og er nødvendig for at Casual Gaming skal kunne motta støtte fra Hyperion. Casual Gaming eller Hyperion vil ikke selge eller videresende disse personopplysningene til noen annen tredjepart. Dersom du ikke ønsker å bli medlem i Casual Gaming, så selger vi «anonyme» billetter i døren med et ekstragebyr.

Bli med som crew i Casual Gaming!

Er du interessert i å bli med å arrangere StudLAN og TrøndeLAN – Trondheims største lanparty? Vanlige arbeidsoppgaver inkluderer vanligvis rigging, kioskvakter, dørvakter og oppgaver spesifikke til crew-gruppen du blir med i, slik som drifting av nettverk og servere, kontakt med sponsorer, planlegging og gjennomføring av konkurranser osv. Mer info her!